Ortlieb 2020 Bike Packing Koleksiyonu

Ortlieb 2020 Bike Packing Koleksiyonu

DOĞADA BİSİKLETİN DURDUĞU VE MACERANIN BAŞLADIĞI YER

Doğanın ortasında nefes kesen yerleri deneyimlemek ve geziniz için her şeyi bisikletinize paketlemek ister misiniz? O zaman aradığınız şey Bikepacking. İhtiyacınız olan tek şey, tüm arazi özelliklerine sahip bir bisiklet veya bir çakıl, dağ veya yağlı bisiklet, bagajınızda macera ruhu ve düzenli, hafif çantalar arasından

seçim yapabilirsiniz.


Diğer tüm ORTLIEB ürünleri gibi özel olarak geliştirilmiş bisiklet çantası %100 su geçirmezdir ve yeni maceranızın her kilometresinde size eşlik eder. Paketleme listenizi bir araya getirin ve uzun, günlük gezinizi, yıldızların altında geceleme veya hayalinizdeki çok günlük turunuzu planlayın.


Ortlieb Bikepacking Kadro Çantası 2020


Ortlieb Bikepacking Kadro Çantası saklama alanı oluşturmak için kadronuzdan yararlanmanıza olanak tanır.

Kadro Çantası : aletler, kamp ocakları ve gıda malzemeleri gibi ağır ekipmanlar için ideal bir saklama alanı sağlar. Su geçirmez naylon kumaş ve su geçirmez fermuar, en zorlu havalarda bile eşyalarınızın kesinlikle kuru kalmasını sağlar.


Renk: Arduvaz (F9971)

Hacim: 4 Lt.

Ağırlık: 186 Gr.

Boyut: 24X40X6 cm


Ortlieb Bikepacking Gidon Çanta 2020


Su geçirmez ORTLIEB Gidon Çantası turcuların vazgeçilmez bir ekipmanıdır. Uyku tulumunuzu, çadırınızı veya matınızı yükleyebilirsiniz. 9 Lt. ve 15 Lt olarak iki hacim seçeneği bulunmaktadır. Her iki uçtaki rulo kapaklar sayesinde malzemenize göre çantanızı boyutlandırarak kapatabilirsiniz.

Karbon gidonlar için de uygundur.


Renk: Arduvaz (F9931)

Hacim: 9 Lt.

Ağırlık: 375 Gr.

Boyutlar: 16 x 45 x 16


Ortlieb Bikepacking Gravel Çanta 2020


Günlük turlar ve yarışlar için ideal olan ORTLIEB Gravel Çanta ikilisi, karma takımlar, yiyecek ve diğer eşyalar için 25 litrelik bir yük kapasitesi sunuyor. Gravel Çanta’yı bisikletinizin ön bagajına monte etmek, ağırlık merkezini ve arazi çevikliğini korumanıza olanak sağlar. Yolda karşılaştığınız en zorlu koşullara bile dayanır. ORTLIEB ‘in su geçirmez ve rulo kapama sistemi sayesinde eşyalarınız kuru kalacak.

Renk: Arduvaz(F9981)

Hacim: 2 x 12,5 L

Ağırlık: 2 x 580gr.

Boyutlar: 30x25x14 cm

Montaj Tipi: QL 2.



Ortlieb Bikepacking Sele Altı Çanta 2020


ORTLIEB Sele Altı Çanta sele borusuna rahat ve güvenli montaj sağlamak için Velcro kayışlarla birlikte gelir. Yanlardaki rulo kapaklarını ayarlayarak çantanızın hacmini 7 ila 11 litre arasında kolayca ayarlayabilirsiniz. Bu model sele borusunda sadece altı santimetreye ihtiyaç duyar. Bu nedenle daha kompakt bir modeldir ve daha küçük kadrolara uygundur.

Karbon sele boruları için de uygundur.


Renk: Arduaz (F9911)

Hacim: 11 L

Ağırlık: 325gr.

Boyut: 26x40x15cm


Ortlieb Bikepacking Sele Altı Çanta Destek İpi 2020


Bikepacking Sele Altı Çanta Destek İpi 11 Lt. ve 16,5 Lt modellere uyumludur.

Bu kayış sayesinde çantanız tam kapasite dolu olduğunda bile

sallanmayı önler ve destekler.

Renk: Turuncu (E216)

Ağırlık: 24Gr

Uzunluk: 108cm